Ventilations-proffsen från Österlen

KontaktRing oss

Montage

Att installera ventilationssystem är vår specialitet och vi har mångårig erfarenhet av såväl mindre som större och mer omfattande ventilationssystem. Vi utför montage åt entreprenörer och företag och har fått hedersuppgiften att montera ventilation i företagsbyggnader i hela södra Sverige under många år.

Österlen Inneklimat arbetar snabbt, effektivt och målinriktat och vi använder de bästa och mest prisvärda materialen och produkterna i vårt arbete. Vi för givetvis också en nära dialog med våra kunder - med oss tillkommer inga överraskningar eller dolda kostnader.

I ett senare skede hjälper vi givetvis också till med service av ert ventilationssystem om ni så önskar.

Demontering

Att slänga ut ett gammalt ventilationssystem till förmån för ett nytt och fräscht är en mycket god investering i väldigt många fall. Vi har aldrig stött på någon som tagit det initiativet i onödan. Ren, frisk inomhusluft är mycket värd och med ett gammalt ventilationssystem kan luften bli sämre än den hade varit om det inte funnits något ventilationssystem alls.

Vi på Österlen Inneklimat erbjuder tjänster inom demonteringen av gamla ventilationssystem, och vi tar också bort gammal isoleringen om så önskas. Sedan kan vi givetvis också montera in ett nytt system.

Kontakta oss på Österlen Inneklimat för vidare information.