Ventilations-proffsen från Österlen

KontaktRing oss

Vi är Österlen Inneklimat

Anlita en professionell ventilationsmontör

När ventilationssystemet fungerar som det ska, tänker vi knappt på det. Om ventilationen däremot fungerar dåligt eller inte alls, då blir inomhusmiljön snabbt lidande. Samma sak gäller för både kontor och bostäder. Därför bör alla fastighetsägare se till att de har tillgång till en erfaren ventilationsmontör som kan hjälpa till med nyinstallationer, reparationer och underhåll. Vi blir gärna din partner när du är i behov av ventilationstjänster; våra montörer är flexibla och klarar alla tänkbara utmaningar.

Vårt mål är att finnas tillgängliga när ditt behov är som störst. Ofta vill man som kund ha snabb hjälp om ventilationssystemet slutat fungera eller om någon form av störande ljud har uppstått. Vi har möjlighet att skicka händiga, ansvarstagande och engagerade ventilationsmontörer som ger dig ett vänligt bemötande. Dessutom är våra tjänster prisvärda. Tänk också på att när du anlitar en ventilationsmontör som privatperson, kan du sänka arbetskostnaden med hjälp av ROT-avdraget. Kontakta gärna oss för en gratis konsultation.

Om oss

Ventilationsmontörer med lång yrkeserfarenhet

Hos Österlen Inneklimat hittar du välutbildade ventilationsmontörer som är beredda att ta sig an både små och stora ventilationsprojekt, oavsett om det handlar om montage, demontering eller service. Våra montörer har arbetat många år i branschen och byggt upp en gedigen erfarenhet av olika ventilationssystem. Med effektiva rutiner och arbetsmetoder ser de till att just ditt ventilationsuppdrag utförs på ett snabbt och effektivt sätt. Skulle någonting oförutsett inträffa har våra montörer den praktiska erfarenhet som krävs för att kunna hantera problemet. Vi inser också att varje uppdrag är unikt, men vi har flexibiliteten att skräddarsy en lösning beroende på hur dina behov och önskemål ser ut.

Om oss

Kan jag göra arbetet själv?

När det handlar om ventilationssystem är det bäst att låta behöriga ventilationsmontörer utföra arbetet. Som lekman saknas i regel rätt verktyg och kunskap. Risken att någonting går sönder eller kopplas fel ökar explosionsartat. Inte sällan förvandlas den planerade besparingen till en extra kostnad. Med tanke på hur viktig ventilationen är för trivseln i hemmet eller på kontoret, så finns ingen anledning att försöka ta genvägar. Anlita istället oss på Österlen Inneklimat för att få tillgång till våra erfarna ventilationsmontörer. Vi är ett utmärkt val när du behöver flexibla, prisvärda och lättillgängliga ventilationstjänster i hela södra Sverige. Tveka inte att ta kontakt när du behöver hjälp av en trygg och pålitlig ventilationsmontör.