Ventilations-proffsen från Österlen

KontaktRing oss

Bostadsventilation

Bostadsventilation handlar om att föra bort gammal och dålig luft och samtidigt forsla in ny och frisk luft. Det är viktigt att bostadsventilationen fungerar som den ska för att inomhusmiljön ska vara hälsosam att leva i. Man brukar fokusera ventilationssystemen till de rum där luften snabbt blir dålig, som kök, badrum och våtutrymmen som t ex tvättstugor. Vanliga rum, såsom sovrum och vardagsrum, brukar man kunna hålla med frisk luft genom vanlig vädring. Vi på Österlen inneklimat hjälper dig med bostadsventilationen, i nybyggen såväl som i gamla bostäder.

Service

Alla bostäder har ventilationssystem, men många av dem sköts inte som sig bör. Ett dåligt fungerande ventilationssystem är inte mycket att hänga i julgranen, det kan till och med göra luften sämre än den vore helt utan ett ventilationssystem. Inomhusklimatet kan bli direkt farligt för hälsan. Precis som andra funktioner i hemmet - eller som med bilen - så behöver bostadsventilationen ses över med jämna mellanrum.

Vi på Österlen Inneklimat kommer gärna hem till dig och genomför en service av din bostadsventilation, så att du och din familj ska kunna andas frisk, ren luft i alla hemmets utrymmen, dag som natt.

Demontering

I vissa fall behöver man helt och hållet byta ut ett gammalt ventilationssystem och sedan sätta in ett nytt. Det är inte ett jobb för lekmannen att sköta demonteringen av bostadsventilationen utan överlåt den biten åt proffsen. Vi på Österlen Inneklimat har mångårig erfarenhet av bostadsventilation och hjälper dig med såväl demonteringen av den du har idag, samt borttagning av gammal isolering. Sedan sätter vi givetvis in ett nytt system åt dig också om du så önskar. Vi arbetar snabbt och effektivt och använder bara marknadens bästa produkter.

Kontakta oss på Österlen Inneklimat för mer information.